Friday, February 18, 2011

19 FEBRUARY 2011 ^^


TERIMA KASIH CIK !


KADET REMAJA SEKOLAH :)



CIK NURDINA NAJWA
PENGERUSI KRS SMC 2011

Cik Dina . Cik dina comell :) terima kasih sebab bagi nasihat selama ni :) KRS HEBAT ! CIK DINA BEST ! kelakar andd zaty suka tgk cik dina ketawa :) comell gilaa .


from the back : CIK ASYIKIN, CIK SU,CIK RUSYA, CIK DORA.
at the front : CIK NINA, CIK HIDAYAH, CIK SIFA, CIK DINA.

T E R I M A K A S I H CIK !

CIK NURDINA NAJWA :) seorang yg kelakar, comell :), garang n  baik . cik ni sgt friendly . bila cik ketawa comel sgt . rindu kat peribahasa yg cik ckp ary tu :) senyuman cik sentiasa dlm kotak ingatan saya :)

CIK NUR HIDAYAH :) seorang yg serius dan kelakar . cmne nk describe ea ?? ermm .. cik dayah peramah . kalau dalam kawad , tegas andd sometimes kelakar :) seronok :) i will miss u cik :(

CIK AMANINA :) cik nina pun kelakar . tegas andd comell :) hehe . thx cik ! :)

CIK SIFA :) cik sifa best :) klakar :) cik sifa suka senyum :) menawan ! ngee :) cik sifa lemah lembut org nye . 

CIK ASYIKIN :) hee :) cik syikin comell ! bendahari KRS merangkap HEAD PREFECT SMC 2011 :) cik syikin suka wat lawak . cik syikin .. kita "sekampung" kn ? ingat lagi tak kesah tu ? haha . kenangan yg tak dapat dilupakn "SEKAMPUNG DARI NE**L" haha. kelakar gilaa . cik sporting lahh !  

CIK RUSYA :) cik rusya suka wat zaty gelak . cik kelakar la . hehe . thx cik :)

CIK SUE :) ngee . cik sue .. PENYAYANG :) cik sue sweet laa . cik sue best ! ngee :) jgn lpe zaty taw :(

CIK DORA :) cik nak tau tak ? cik macam orang jepun :) chantekk :) cik dora senyum comell :) hehe .

        
 LEADERS HEBAT , KRS GEMPAK ! LOVE YOU CIK :)


CIK, zaty mintak maaf if selama ni ade buadd cik sakit ati atau
terkasar bahasa . cik-cik sume hebat ! zaty sayang cik sume .
terima kasih sebab bagi nasehat andd tunjuk ajar selama ni .

terima kasih jugak sebab selama ni tegur segala kesalahan zaty .
segala yg terjadi dlm KRS dh byk aja zaty erti kehidupan .
segala ilmu yg cik curahkan, akan zaty ingat sampai bila bila .

 doakan zaty berjaya kat sana nty . KRS HEBAT ! cik semua LEADERS
YANG HEBAT ! semua kenangan dalam KRS akn terpahat kat hati zaty
sampai bila bila . sedihh nk tinggalkan KRS convent :( zaty akan

sentiasa doakan kejayaan KRS . jgn lupakan zaty :( sekali lagi
zaty mintak maaf if buadd salah kat cik sume . zaty sayang cik
andd KRS .

SEGALA MEMORY KRS SMC TAK AKAN PUDAR DARI INGATAN :)


KADET REMAJA SEKOLAH
SEKOLAH MENENGAH CONVENT IPOH


       T E R I M A K A S I H L E A D E R S :)

No comments:

Post a Comment